Szja 1%

Az Ön kifizetett személyi jövedelemadójának 1%-a nagyon fontos civil szervezetünknek, hogy eredményesen tovább folytathassa Pestszentimre fejlődéséért folytatott aktivitását!
    Pestszentimre további fejlődésének elősegítése érdekében folytatott munkánkhoz kér­jük az Önök anyagi segítségét már kifizetett személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával. Az adó 1%-ának felajánlását kérjük, ami egyébként sem maradna Önnél, azaz Önnek semmibe sem kerül, de a „Dr. Széky Endre Pestszentimre Történeti Társaság” további eredményes működésének egyik fontos pénzügyi forrása lenne.
    140.439 forintot kaptunk Önöktől 2009. évben az 1%-os felajánlásukból – köszönjük. Ebből készíttettük pl. a Pestszentimrei Falukép című újságunkat is, amiből remélhetőleg jól tájékozódhat lakóhelyünk problémáiról, fejlesztéséről, eseményeiről.
    Az szja 1%-ának felajánlásáról szóló jogszabály előírása egyszerűsödött, a rendelkező nyilatkozat benyújtásának határideje május 20. A nyilatkozatot most lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban személyesen, vagy postán is eljuttathatja az APEH-nek az adó bevallással együtt. Az szja. bevallás nyomtatványgarnitúrában lévő perforált íven – ezt nem kell letépni! – is lehet erre nyilatkozatot tenni. Ha a munkáltató készíti el az Ön adóbevallását, akkor a rendelkező nyilatkozatot lezárt, adóazonosítójával ellátott saját kezűleg aláírt borítékban elhelyezve 10 nappal a határidő előtt eljuttathatja a munkáltatónak.
Kérjük, hogy a Széky Társaság
18014998 – 1 – 43
adószámának beírásával töltse ki a rendelkező nyilatkozatot.